Повідомлення telegram каналу - @evacuationukraine

Логотип телеграм спільноти - Будь в курсі! Новини для українців 2021-10-05

Будь в курсі! Новини для українців

Кількість підписників:
17702
Фото:
6010 
Відео:
175 
Посилання:
5410 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Збираємо інформацію, аби ви були в курсі та у безпеці. В Україні та закордоном. Від початку війни і до перемоги 🇺🇦

Канал Будь в курсі! Новини для українців - @evacuationukraine - №7394

У Дружківці, що на Донеччині, дедалі гарячіше. Ворог регулярно прицільно обстрілює місто. Попри важку ситуацію Фонд Ріната Ахметова продовжує допомагати людям. Нещодавно Фонд передав для мешканців Дружківки 2 тисячі продуктових наборів. Наразі видачі завершено.
💬«Я для брата отримую гуманітарку. Він лежачий, і це велика підмога: і брат поїсть, і я. Велике вам спасибі за благодійність. Продовжуйте допомагати нашим мешканцям», — говорить дружківчанка Ольга Митрофанівна.
За словами Миколи Осиченка, амбасадора Фонду, керівника Маріупольського телебачення, чимало людей виїхало, але багато й повернулося до Дружківки: дім є дім. Але емоційно стало складно: багато людей зізнається, що відчуває страх.
💬«Гуманітарна допомога дуже потрібна людям. Навіть у моральному плані, ти відчуваєш, що про тебе ще хтось піклується. Я зараз нікуди не ходжу. Страшно», — говорить пенсіонерка Любов Петрівна.
📦З початку повномасштабної війни Фонд спрямував понад 350 тисяч продуктових наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.
📞За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду.
Будь в курсі! Новини для українців
Зображення до поточного посту у каналі "Будь в курсі! Новини для українців" - @evacuationukraine
Зображення до поточного посту у каналі "Будь в курсі! Новини для українців" - @evacuationukraine
1400
24-07-16 12:04