Повідомлення telegram каналу - @evacuationukraine

Логотип телеграм спільноти - Будь в курсі! Новини для українців 2021-10-05

Будь в курсі! Новини для українців

Кількість підписників:
17702
Фото:
6010 
Відео:
175 
Посилання:
5410 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Збираємо інформацію, аби ви були в курсі та у безпеці. В Україні та закордоном. Від початку війни і до перемоги 🇺🇦

Канал Будь в курсі! Новини для українців - @evacuationukraine - №7369

👦👧На Закарпатті у рамках проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирний відпочинок дітям України» почалася нова літня зміна. Як і завжди сюди, у «Блогер Кемп», приїхали юні українці віком до 18 років. Їх поєднує спільний досвід: кожний бачив війну зблизька.
Це, зокрема, діти, які втратили батьків під час війни і ті, хто проживає на території, де ведуться активні бойові дії. А ще, це діти з деокупованих територій та ті, які постраждали від бойових дій. Дехто з них пережив незаконне вивезення до росії. Також є діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу, діти опікунів і усиновителів.
🫂Діти потребують якісного відпочинку й оздоровлення та не менш якісного психологічного супроводу. Психологи, які працюють із учасниками чергової зміни, пройшли навчання за програмою «Травма війни», розробленою Фондом Ріната Ахметова.
🤸Зміни «Блогер Кемп» — це завжди яскравий відпочинок із активностями на свіжому повітрі та цікаві майстер-класи із блогерства. Завдяки щоденним творчим заняттям діти здобувають практичні навички, які допоможуть їм краще пізнати себе й обрати власну життєву справу.
За 18 років за програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 млн дітей України. Більше — тут.
Будь в курсі! Новини для українців
Зображення до поточного посту у каналі "Будь в курсі! Новини для українців" - @evacuationukraine
62
24-07-15 12:04