Повідомлення telegram користувача - @evacuationukraine

Логотип телеграм спільноти - Telegram: Contact @evacuationukraine 2021-10-05

Telegram: Contact @evacuationukraine

Фото:
6220 
Відео:
182 
Посилання:
5590 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Збираємо інформацію, аби ви були в курсі та у безпеці. В Україні та закордоном.

Користувач Будь в курсі! Новини для українців - @evacuationukraine - №3429

🇸🇰 Українці можуть обміняти посвідчення водія в Словаччині
Відтепер українці зможуть обміняти національне посвідчення водія у мобільно-технічних комплексах ДП «Документ» у Словаччині, повідомляє Головний сервісний центр МВС.
📍Мобільні програмно-технічні комплекси ДП «Документ» працюють за адресою: Братислава, 821-09, Mlynské nivy 5A (територія автостанції -1 поверх ТЦ «Nivy centrum»).
Обмін посвідчень водія можливо здійснити у вівторок — п’ятницю з 9:00 до 16:00, у суботу з 9:00 до 14:45 за місцевим часом; неділя та понеділок — вихідні.
✍️ Прийом громадян здійснюється як за попереднім записом, так і в порядку «живої» черги.
❗️Послуга обміну посвідчення водія надається, коли в особи є фізичний документ і вона лишає його співробітнику ДП «Документ». За кордоном поки не надається послуга відновлення українського посвідчення водія у разі втрати чи крадіжки.
Для отримання послуги необхідно подати:
✔️паспорт громадянина України із зазначеним у ньому зареєстрованим місцем проживання, а якщо паспорт у форматі ID-картки без наявних відомостей про реєстрацію місця проживання, то разом надається витяг про реєстрацію місця проживання особи;
✔️довідка платника податків — «ідентифікаційний код»;
✔️наявне посвідчення водія, яке підлягає обміну;
✔️документ, що підтверджує зміну особистих даних (наприклад, свідоцтво про реєстрацію шлюбу тощо) у разі зміни таких даних.
👉 Це вже третя країна, де можна обміняти протерміноване національне водійське або старе на нове чи у разі зміни анкетних даних. Аналогічна послуга також доступна у Польщі та Чехії.
1100
23-03-05 17:30