Повідомлення telegram користувача - @evacuationukraine

Логотип телеграм спільноти - Telegram: Contact @evacuationukraine 2021-10-05

Telegram: Contact @evacuationukraine

Фото:
6220 
Відео:
182 
Посилання:
5590 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Збираємо інформацію, аби ви були в курсі та у безпеці. В Україні та закордоном.

Користувач Будь в курсі! Новини для українців - @evacuationukraine - №2842

💛 Безкоштовну реабілітацію, яку організував Фонд Ріната Ахметова у рамках проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Реабілітація поранених дітей», пройшли діти, що отримали травми внаслідок воєнних дій.
👧 Дев’ятирічна Саша з прифронтового Торецька — одна з тих, хто цьогоріч пройшов лікування в одному з кращих санаторіїв України. Дівчинка все ще часто згадує, що їй довелося пережити, адже поранення виявилося важким, а лікарям ледве вдалося врятувати їй руку.
💬 «Ми ходили на процедури, разом відвідували басейн. Мені тут усе сподобалося. Дякую Рінату Ахметову. Якщо б не він, ми би сюди не потрапили й мене і досі боліла рука», — каже дівчинка.
Проєкт «Рінат Ахметов — Дітям. Реабілітація поранених дітей» було створено шість років тому для допомоги дітям із Донецької та Луганської областей: за цей час для хлопців та дівчат було проведено 139 реабілітаційних курсів у кращих санаторіях України.
Після початку повномасштабної війни Засновником Фонду Рінатом Ахметовим було прийнято рішення щодо розширення географії допомоги.
👉 За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.
1600
22-12-26 14:55