Повідомлення telegram каналу - @equality_ua

Логотип телеграм спільноти - Ґендер, економіка і вантажівки 2021-06-09

Ґендер, економіка і вантажівки

Кількість підписників:
149
Фото:
350 
Відео:
12 
Посилання:
2250 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Матеріали про ґендерну рівність. Просто ті, які мені хочеться тримати близько до себе. Я можу читати українською, російською, білоруською, польською, англійською, тож матеріали будуть на цих мовах. Будете знаходити щось важливе - кидайте мені в особисті.

Канал Стріляй як дівчисько - @equality_ua - №2950

🇺🇦📣Tbilisi Shelter City в рамках програми Uzhhorod Resilience City організовує інтенсивні ретріти з фізичної, цифрової та психологічної безпеки для українських правозахисників/ниць, волонтерів/ок, психологів/инь, журналістів/ок, які працюють з жертвами війни, родичами тих, хто знаходиться у полоні та заручництві, деокупованими территоріями, ВПО та військовими.
📍Перевага надаватиметься учасникам/цям з нещодавно звільнених територій та територій близьких до лінії фронту, та загалом з Харківської, Херсонської, Дніпропетровської, Миколаївської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, а також заохочуємо подавати заявку, якщо ви працюєте в приймаючих громадах в Центральній та Західній Україні.
📆Два ретріти пройдуть 13 - 17, та 19 - 23 листопада 2023.
📍Ретріти відбудуться на Заході України, точне місце проведення заходів ми повідомимо тільки відібраним учасникам з огляду на безпеку.
Ми можемо розглянути можливість вашого приїзду з малолітніми дітьми, у разі належного обґрунтування ризиків для них.
Дедлайн - 16 жовтня 2023.
Для того, щоб подати заявку, заповніть форму за посиланням нижче⤵️
https://forms.gle/HCMETPfFAKTbjiPWA
Проект ESU / Програма «Стійкість» реалізується Фондом домів прав людини у консорціумі громадських організацій на чолі з ERIM, у партнерстві з Фондом «Східна Європа», Домом прав людини у Тбілісі, Білоруським домом прав людини імені Бориса Звозскова та Чорноморським фондом регіонального співробітництва за фінансової підтримки Європейського Союзу.
#ResilienceProgramme
#MovingForwardTogether
38
23-10-02 16:04