Повідомлення telegram каналу - @epravda

Логотип телеграм спільноти - ЕП. Економічні хроніки війни 2021-10-04

ЕП. Економічні хроніки війни

Кількість підписників:
16502
Фото:
2490 
Відео:
46 
Посилання:
8140 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Це канал Економічної правди. Ми пишемо про українську економіку та бізнес. Без них не було б країни та армії, а без війська – усіх нас. Оборонка, айті, санкції для РФ, фінанси, податки і світові тренди – про все це просто і зважено. Про все для всіх.

Канал ЕП. Економічні хроніки війни - @epravda - №8242

📡✈️Системи GPS, які часто використовують над зонами збройних конфліктів для збиття повітряних цілей з курсу (зокрема ракет, безпілотників), почали заплутувати цивільні літаки.
У квітні авіакомпанія Finnair тимчасово призупинила польоти до східного естонського міста Тарту через підробку GPS, в якій Таллінн звинуватив Росію.
🗣️В інтерв'ю Reuters засновник Pen Test Partners, британської фірми з кібербезпеки Кен Манро навів приклад нещодавнього інциденту, коли бортовий годинник літака великої західної авіакомпанії раптово перевівся на роки вперед, внаслідок чого літак втратив доступ до своїх систем зв'язку, зашифрованих у цифровому вигляді.
За словами Манро, літак стояв на землі кілька тижнів, поки інженери вручну перезавантажували його бортові системи. Він відмовився назвати авіакомпанію або літак, про який йдеться
Зображення до поточного посту у каналі "ЕП. Економічні хроніки війни" - @epravda
4600
24-08-11 10:32