Повідомлення telegram каналу - @edyurchenko

Логотип телеграм спільноти - Едуард Юрченко 2022-01-17

Едуард Юрченко

Кількість підписників:
3700
Фото:
1360 
Відео:
60 
Посилання:
1080 
Категорія:
Блоги
Опис:
Едуард Юрченко, філософ-традиціоналіст, доцент НТУ, військовослужбовець НГУ "Азов" Мої соц-мережі: https://www.facebook.com/eduard.urchenko https://instagram.com/edyurchenko https://youtube.com/c/edyurchenko Донат: https://donatello.to/edyurchenko

Канал Едуард Юрченко - @edyurchenko - №2573

ОБАМА ЗАСУДЖУЄ АФРОАМЕРИКАНЦІВ ЯКІ НЕ ПІДТРИМУЮТЬ ХАРРІС.
Абсолютно расистські аргументи використав Обама на недавньому мітингу в підтримку Харріс.
Він різко напав на афроамериканських чоловіків, які не бажають підтримувати Харріс і голосують за Трампа або просто не хочуть голосувати.
Він заявив, що "їм не варто шукати виправдань" (!!!), так ніби голосування за кандидата демократів це якійсь обов'язок чорношкірих чоловіків. Потім почав звинувачувати їх в тому, що вони "просто не хочуть щоб президентом була жінка" і "безвідповідальності". Це прямі цитати.
Крім того він заявив , що вибору не існує, оскільки можна підтримувати лише "кандидата який розуміє ваші проблеми", маючи на увазі етнічне походження Харріс.
Уявляю собі шок суспільства, якби Трамп так звернувся до білих жінок. Мовляв : "Ви ж білі, чому не голосуєте за білого ?! Що за безвідповідальність! "
Істерика Обами зрозуміла. Афроамериканці суттєво зменшили підтримку демпартії. Вони не голосують як "чорні", вони голосують як американці.

Зображення до поточного посту у каналі "Едуард Юрченко" - @edyurchenko
2600
24-10-11 15:03