Повідомлення telegram каналу - @eatkharkov

Логотип телеграм спільноти - Їжа Артема Фотора | Рецепти 2024-07-14

Їжа Артема Фотора | Рецепти

Кількість підписників:
732
Фото:
955 
Відео:
 
Посилання:
391 
Категорія:
Їжа та кулінарія
Опис:
Готую та розповідаю як. 10 років роблю огляди кафе в Україні та світі

Канал Їжа Артема Фотора - @eatkharkov - №1106

«Гохо» — автентичний ресторан грузинской кухни в Харкові
Знайшов класне місце в Харкові — ресторан грузинської кухні «ГОХО». Це ідеальний варіант після прогулянки біля Ботанічного саду. Атмосфера тут супер затишна, інтер’єр такий стильний: поєднання темно-синього, молочного та коричневого кольорів, і ще купа автентичних грузинських деталей. Все виглядає дуже атмосферно, наче ти в самому Тбілісі.
Тепер про їжу. Я замовив шкмерулі — це курча, запечене у вершковому соусі з кінзою та чилі. Дуже ніжне, смак просто бомба! Ще раджу взяти хінкалі з вишнею, це щось неймовірне – солодкувато-кислі хінкалі, які прямо тануть у роті. А якщо захочеш чогось поживнішого — спробуй пурі з телятиною та овочами, воно на мангалі готується, так що аромат просто космічний.
До речі, подають усе це у класному глиняному посуді, та ще й на дерев’яних дошках з гравіюванням — дуже стильний хід. Вони тут реально слідкують за традиціями і якістю.
А ще класна штука — у них є опції для вегетаріанців і тих, у кого алергії, завжди уточнюють при замовленні.
Адреса: проспект Науки, 50, Харків
Час роботи: з 11:00 до 23:00
Ціни: салат з імеретинського сиру — 229 грн, шкмерулі — 259 грн, хінкалі з вишнею — 169 грн, пурі з телятиною — 287 грн.
ПІДПИСАТИСЯ / ЇЖА ХАРКОВА❗️
Зображення до поточного посту у каналі "Їжа Артема Фотора" - @eatkharkov
Зображення до поточного посту у каналі "Їжа Артема Фотора" - @eatkharkov
Зображення до поточного посту у каналі "Їжа Артема Фотора" - @eatkharkov
Зображення до поточного посту у каналі "Їжа Артема Фотора" - @eatkharkov
Зображення до поточного посту у каналі "Їжа Артема Фотора" - @eatkharkov
Зображення до поточного посту у каналі "Їжа Артема Фотора" - @eatkharkov
240
24-10-18 17:20