Повідомлення telegram каналу - @easy_dumka

Логотип телеграм спільноти - Easy Dumka | Легко про складне 2021-10-12

Easy Dumka | Легко про складне

Кількість підписників:
420
Фото:
3570 
Відео:
626 
Посилання:
5890 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Ми повідомляємо про важливе та пояснюємо найголовніше. Twitter — bit.ly/3AyOl4m Задонатити нам всім можливими способами — mssg.me/70mfi Співпраця і зворотній зв'язок — @sasha_chaharna

Канал Easy 💬|Політика|Україна і світ - @easy_dumka - №19356

Міністерство у справах ветеранів підтримало легалізацію медичного канабісу
У Міністерстві у справах ветеранів України закликали парламентарів ухвалити законопроєкт №7457 про регулювання обігу коноплі у медичних, промислових та наукових цілях.
У відомстві зазначають, що з початку 2022 року кількість осіб з інвалідністю в Україні значно зросла. За час повномасштабної війни майже 168 тисяч українців отримали інвалідність.
На думку представників міністерства, надання дозволу на контрольоване виробництво та застосування медичного канабісу в Україні стало б проявом гуманності до громадян, які відчувають постійні душевні, тілесні чи фантомні болі.
"Використання медичного канабісу за призначенням лікаря допускається у якості знеболювального препарату при великих фізичних та фантомних болях в області поранення. Також препарати на основі медичного канабісу пом’якшують неприємні/травмуючі спогади з фронту, що знижує інтенсивність проявів ПТСР", – кажуть у відомстві.
У Міністерстві зазначають, що використання канабісу у медичних цілях є поширеною міжнародною практикою
205
23-07-11 19:09