Повідомлення telegram каналу - @donregion

Логотип телеграм спільноти - Вільне радіо | Новини, Донецька область, Бахмут, Соледар, Сіверськ, війна 2022-01-26

Вільне радіо | Новини, Донецька область, Бахмут, Соледар, Сіверськ, війна

Кількість підписників:
1403
Фото:
33400 
Відео:
1530 
Посилання:
17500 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Канал Вільного радіо з перевіреними новинами з Донеччини та корисною інформацією для переселенців 🔥 Сайт: freeradio.com.ua 📲 Фейсбук/📸Інстаграм: @radiovilne З пропозиціями новин, фото, відео, тем - @AnnaSk2022 Якщо помітили помилку: @AnnaSk2022

Канал Вільне радіо | Новини, Донецька область, Бахмут, Соледар, Сіверськ, війна - @donregion - №51312

⚖️Правоохоронці затримали жінку, яка буцімто допомагала ФСБ збирати розвіддані про ЗСУ на Покровському напрямку
За даними слідства, у серпні 2024 року жінка познайомилась у месенджері Telegram зі співробітником російської ФСБ. Під час спілкування вона буцімто погодилась збирати інформацію, яка б допомогла російській армії досягти успіхів в наступах на Донеччині.
Також правоохоронці стверджують, що у 2023 році підозрювана їздила на тимчасово окуповану територію регіону до свого сина. Там жінка, ймовірно, отримала за незаконних підстав російський паспорт.
Надалі вона вирішила евакуюватись з небезпечного регіону, але продовжувала спілкуватись з вербувальником. Слідство встановило, що жінка поширила інформацію про місця зосередження українських військових у Покровську.
У жовтні 2024 року її затримали за місцем тимчасового проживання у Світловодську Кіровоградської області. Наразі їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Яке покарання загрожує жінці — читайте у матеріалі
📸Офіс генпрокурора
Зображення до поточного посту у каналі "Вільне радіо | Новини, Донецька область, Бахмут, Соледар, Сіверськ, війна" - @donregion
51
24-10-16 09:40