Повідомлення telegram каналу - @dniprotv

Логотип телеграм спільноти - ДніпроTV 2022-02-14

ДніпроTV

Кількість підписників:
9253
Фото:
59000 
Відео:
14200 
Посилання:
51200 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
«ДніпроTV» – інформаційний телеканал із цілодобовим мовленням. Веб-сайт https://dnipro.tv/ YouTube https://www.youtube.com/@DniproTV Facebook https://www.facebook.com/dniprotv Instagram https://www.instagram.com/dnipro_tv/

Канал ДніпроTV - @dniprotv - №88647

🛜У справі Михайла Лисенка, яка триває вже п’ять років, на сьогодні немає жодних обвинувальних вироків, а сама справа фактично розвалюється у суді
Про це під час інтервʼю Радіо NV повідомив мер Дніпра Борис Філатов. Він зазначив, що незважаючи на численні обшуки та тероризування Лисенка, жодних доказів його провини не було знайдено.
"Ця справа була дуже дивною з самого початку, коли я вже про це публічно говорив. За вказівкою прокурора області пана Токара в сумнозвісному криворізькому СІЗО "Бублік" був кинутий генеральний підрядник — людина, яка страждала на онкозахворювання, з метою вибити показання проти мене", — зазначив Філатов.
Також мер підкреслив, що після смерті Лисенка, який помер від обширного інфаркту, почалося кримінальне розслідування його вбивства без жодних підстав.
"Все місто знає, що Михайло Лисенко помер від інфаркту. Чому після його смерті почалися обшуки в його домі та допити рідних і друзів? У мене немає відповіді на це запитання", — додав він.
Філатов також звернувся до міністра внутрішніх справ України та керівника СБУ з запитаннями щодо дій їхніх відомств. Він наголосив на необхідності роз'яснень щодо діяльності ДЗНД (департаменту захисту національної державності) у контексті справи Дніпровської міської ради та бездіяльності прокуратури в умовах порушення таємниці слідства.
Мер закликав до розслідування і змінювань підслідності та підсудності по кримінальних справах, які, на його думку, створюють правові норми, зручні для окремих осіб.
"Це все відбувається без жодних законних процедур", — підсумував Філатов.
Справа залишається відкритою, а суспільство чекає на відповіді від державних органів.
🎞 Повне інтерв'ю Бориса Філатова на Радіо NV дивіться за посиланням.
Підписатися | YouTube | Сайт
209
24-10-16 10:00