Повідомлення telegram каналу - @dmytrokogan

Логотип телеграм спільноти - Дмитро Коган 2022-02-16

Дмитро Коган

Кількість підписників:
1112
Фото:
2720 
Відео:
1360 
Посилання:
285 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Головні події без зайвих лонгрідів.

Канал Дмитро Коган - @dmytrokogan - №5213

Дуже часто чую або десь читаю вислів, що армії України ще далеко до армії Ізраїлю.
Я хочу сказати, що я максимально підтримую хлопців та дівчат з ЦАГАЛЬ у їхній війні, вони все максимально правильно роблять, але це порівняння я вважаю абсолютно дурним.
Як на мене, для такого порівняння армії оборони Ізраїлю потрібно на кордонах мати Харківський, Куп’янський, Покровський, Лиманський, Краматорський, Курахівський, Вермівський та інші напрямки, близько 100-200 механізованих штурмів на добу, роботу проти них авіації, артилерії та бронетехніки і кількасот тисяч одиниць ворожої піхоти.
Навіть ППО Ізраїлю. Який вони кордон тримають? 500-600 км з одного боку? А ми? 2000 з трьох сторін. А час на реагування який? З Ірану до Ізраїлю потрібно подолати 1000 км. З Ємена ще більше. А у нас?
Плюс їм допомагають, а ми з такою ж ефективністю працюємо самостійно. В набагато більш складних умовах. Коли робота твоїх радарів є ціллю ворожої авіації, наприклад. Коли працюють БПЛА – розвідники. Коли працюють різноманітні засоби ураження. Коли балістиці до тебе летіти близько 30 секунд.
Тож, при всій моїй нескінченній повазі до Армії оборони Ізраїлю, яку я вважаю безумовно героїчною, але умови настільки різні, що вона, на щастя, не може бути учасником подібного порівняння. І нехай так буде й надалі.

742
24-10-18 09:28