Повідомлення telegram каналу - @dmitriy_chekalkyn

Логотип телеграм спільноти - Дмитро Чекалкин 2021-10-16

Дмитро Чекалкин

Кількість підписників:
72813
Фото:
12300 
Відео:
2420 
Посилання:
6860 
Категорія:
Політика
Опис:
Офіційний телеграм-канал.

Канал Дмитро Чекалкин - @dmitriy_chekalkyn - №2939

#ЛюдськийФактор
Нинішня могилізація в росії та спосіб, у який армія рф веде війну з мирним населенням України – не що інше, як повторення історії. Паралелі настільки явні, що не помітити їх можуть лише люди, осліплені путінською пропагандою.
Павло Бондаренко:
“Рахувати внесок у перемогу за кількістю трупів - безумство. Таку "арифметику" могли вигадати тільки комуністи, щоб прикрити свою некомпетентність і злочин, що виразилося в недюдском нехтуванні людськими життями.
Американські та британські генерали теж могли б гнати натовп своїх солдатів на німецькі кулемети і мінні поля, як це робив тупий солдафон Георгій Жуков. Але "Жукова" серед англо-саксів, до счатью, не знайшлося. Тому американського генерала Бредлі у війсках прозвали "солдатський генерал", а Жукова - "М'ясник". Мав Жуков і ще одне "поганяло" - "Жора-Катафалк", а британський фельдмаршал Монтгомері - ласкаве "Монті".
Нацисти знищили масу мирного населення в СРСР. Але є одне “але”. Згідно секретної постанови, підписаної Сталіним, партизани змушені були проводити акції проти німецьких солдатів поблизу від населених пунктів або навіть в них самих, щоб спровокувати німців на розправи з населенням і таким чином підштовхувати це населення йти в ліси.
До таких методів "мобілізації" англосакси не додумалися. І французи не додумалися провокувати німців на знищення мирного населення Франції. У них не було своїх "сталіних" і "Жукових".
Ні англо-сакси, ні голландці, ні норвежці не додумалися спалювати села сотнями та прирікати жінок і дітей на смерть від холоду. Це тільки товариші з Москви і товариші з Берліна практикували тактику "випаленої землі".
І коли ви дивитеся фотографії, на яких зображені попелища на місці сіл - знайте: то не тільки нацисти постаралися, але і "факельні команди", створені на виконання цілком таємних директив Сталіна з числа "найбільш морально стійких червоноармійців ".
Тільки за один тиждень закинуті за лінію фронту спеціальні диверсійні групи ( "факельні команди") ГРУ в листопаді 1941 року спалили 53 села. Артилерією і Спецкомандою тільки однієї радянський дивізії під Москвою спалено 50 населених пунктів.
А "факельних команд" багато-багато. І дивізій теж. Не тільки під Москвою - під Тулою і Харковом, Воронежем і Сталінградом. На 30-градусному морозі діти замерзають? Нічого - баби ще народять.
І не тільки взимку палили селянські хати, а й в інші пори року. Масово. Знаєте, скільки в Києві спеціальні команди НКВС підірвали будинків, причому з мирними жителями? Поцікавтеся”.
Як бачимо, рф у нинішній війні проти України не нехтує “методами” ані СРСР, ані нацистської Німеччини. То ж, і фінал росії доволі передбачуваний! А Україна переможе!
Більше цікавих екскурсів в історію – у моїй книзі “Людський Фактор”.
Замовлення: 063-430-57-85 (телефонуйте або пишіть на Viber, Telegram)
Всі видання нашого Книжкового Клубу: https://is.gd/BPsuJ3
4000
22-10-03 18:22