Повідомлення telegram каналу - @dmitriy_chekalkyn

Логотип телеграм спільноти - Дмитро Чекалкин 2021-10-16

Дмитро Чекалкин

Кількість підписників:
72813
Фото:
12300 
Відео:
2420 
Посилання:
6860 
Категорія:
Політика
Опис:
Офіційний телеграм-канал.

Канал Дмитро Чекалкин - @dmitriy_chekalkyn - №2921

Герман Гессе:
Серіальчік крутиться-лавеха мутиться…
Але не вся продукція 95-го кварталу однаково корисна для Зеленських:
"На телеканале СТС не вышла лига смеха. Лицензию отозвали по требованию Зеленского…"
riprv:
Одна із причин чого я вважаю сім'ю Зеленських лицемірними брехунами. Після того, як сплила інформація, що Зе продав Лігу Смеха на СТС на РФ, 95 квартал і Зеленська розказали історію, що то торгує їх товаром якась шведська компанія, а не 95 квартал, а вони нічого не можуть зробити.
RIPRV:
прам-пам-пам тож виявляється коли треба Зеленський може вплинути на продаж властного товару.
Виходить 95 квартал і Зеленська нам уринозрошували в обличчя
#SoundЧек
Колись Альберт Ейнштейн сказав що є дві нескінченні речі - це всесвіт та людська дурість. Втім, що до всесвіту, я не до кінця впевнений, – додав Ейнштейн.
Після виборів 2019 року, один з відомих українських політологів заявив: «Я мабуть назавжди втратив здатність дивуватися людській дурості». Але ви знаєте, наша космічна дурість, вона ж похідна від такої ж космічної брехливості лицемірства та підступності українського політикума.
Треба віддати належне все ж таки зеленій команді: вони є безперечними лідерами на сьогоднішньому етапі всеукраїнського чемпіонату з політичного лицемірства.
Прийшовши до влади під гаслами «Боротьби з кумами», Зеленський розсадив своїх друзів дитинства та колег по «95-му Кварталу» в депутатські та чиновнич'ї крісла.
Він також прийшов під гаслами «Боротьби з корупцією та олігархами», а насправді до влади прийшов якраз представник цих найбільш одіозних олігархічних корупційних структур, що продовжують обкрадати український бюджет на десятки млрд доларів.
Зеленський три роки жартував на тему офшорів Порошенка, на яких зрештою знайшли три тисячі доларів, а сам, всі свої доходи акумулював на рахунках саме офшорних своїх компаній, а українські всі компанії «95-го Кварталу» реєструвалися, як збиткові.
Вони жартували на тему Липецької фабрики і заперечуючи свою співпрацю з агресором. В той самий час, до самого останнього періоду отримували кошти від російських державних структур на створення пропагандистських фільмів за участю довірених осіб президента путіна в головних ролях…
Це був текстовий фрагмент моєї телепрограми “СаундЧек”. Переглянути цей випуск можна на моєму каналі: https://is.gd/369bzA
Тексти найкращих випусків першого сезону програми увійшли до моєї книги “SoundЧек”.
Замовлення книг: 063-430-57-85 (телефонуйте або пишіть на Viber, Telegram)
Всі видання нашого Книжкового Клубу: https://is.gd/BPsuJ3

7500
22-10-01 11:32