Повідомлення telegram каналу - @diukraine

Логотип телеграм спільноти - Головне управління розвідки МО України 2022-01-30

Головне управління розвідки МО України

Кількість підписників:
241554
Фото:
2630 
Відео:
1210 
Посилання:
2680 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний Telegram-канал ГУР МО України Головний Бот Розвідки: @gur_official_bot Наші офіційні сторінки: 📌 Сайт: https://gur.gov.ua/ 📌 Facebook: https://bit.ly/3kb5Luo 📌 Twitter: https://bit.ly/3MuiTqt 📌 Youtube: https://bit.ly/3OFkcot

Канал Головне управління розвідки МО України - @diukraine - №4692

🤝 Обмін досвідом бойових операцій — Кирило Буданов провів зустріч з генералами-ветеранами армії США
 
🫡 Начальник ГУР МО України Кирило Буданов зустрівся з групою  генералів-ветеранів армії США, які прибули до нашої держави на запрошення Ukrainian Freedom Fund.
 
🔥 У розмові взяли участь бойові офіцери, які розробляли та здійснювали стратегічні бойові місії американської армії і союзних сил   на суші, у повітрі та на воді — генерал Девід МакКернан, генерал-лейтенант Девід Дептула, генерал-майор Чарльз  Коркоран, контр-адмірал  Марк Монтґомері, бригадний генерал Ярополк Гладкий, полковник Енді Бейн.
 
✔️ Проаналізували глобальну ситуацію у сфері безпеки в контексті російсько-української війни, висловили думки щодо можливих сценаріїв розвитку подій.
 
❗️ Зокрема — обмінялись оцінками  участі Північної Кореї у війні проти України на боці москви.
 
👉 Генерал-лейтенант Кирило Буданов описав особливості протистояння з державою-агресором росією та подякував офіцерам за постійну і важливу допомогу Україні.
 
❗️ У свою чергу генерали американської армії наголосили, що продовжать розʼяснювальну роботу, зокрема у Конгресі США, щодо реальної ситуації у російсько-українській війні та необхідності підтримки України.
ГУР в інших соціальних мережах:
🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber
🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 Threads
🔹 WhatsApp🔹 Telegram Bot
🔹 TikTok
Зображення до поточного посту у каналі "Головне управління розвідки МО України" - @diukraine
90000
24-10-19 12:47