Повідомлення telegram каналу - @diukraine

Логотип телеграм спільноти - Головне управління розвідки МО України 2022-01-30

Головне управління розвідки МО України

Кількість підписників:
241554
Фото:
2630 
Відео:
1210 
Посилання:
2680 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Офіційний Telegram-канал ГУР МО України Головний Бот Розвідки: @gur_official_bot Наші офіційні сторінки: 📌 Сайт: https://gur.gov.ua/ 📌 Facebook: https://bit.ly/3kb5Luo 📌 Twitter: https://bit.ly/3MuiTqt 📌 Youtube: https://bit.ly/3OFkcot

Канал Головне управління розвідки МО України - @diukraine - №4674

⚡️ Зачистили 400 гектарів лісу і знищили майже полк окупантів — деталі нової операції ГУР на півночі Харківщини
🫡 Підрозділи активних дій ГУР МО України  «Артан», “Kraken” та Міжнародний легіон здійснили комплексну успішну операцію зі  звільнення лісового масиву, розташованого на північ від населеного пункту Липці Харківської області.
✔️ Результат спланованих та сміливих  дій українських розвідників — захоплення батальйонного району  оборони противника, знищення 3 мотострілецьких батальйонів, загону «шторм» та розвідувальної роти 7 окремого мотострілецького полку 11 армійського корпусу зс рф.
👥 Також під час штурмових дій взято в полон чергових московитів, що допоможе повернути з російської неволі захисників України.
Після зачистки 400 гектарів лісового масиву на північ від Липців становище загарбників на цьому відрізку фронту погіршене та близьке до безнадійного.
🔥 Особливістю операції стало те, що вдалося завести піхоту 13 бригади НГУ «Хартія» з незрівнянно низькими втратами. Це приклад чудової співпраці професійних спецпризначенців і лінійного підрозділу.
👉 Успішна місія ГУР створює умови для подальшого витіснення російських окупантів з півночі Харківщини.
⚔️ Боротьба триває!
🇺🇦 Слава Україні!
ГУР в інших соціальних мережах:
🔹Facebook 🔹YouTube 🔹 Viber
🔹Instagram 🔹Twitter 🔹 Threads
🔹 WhatsApp🔹 Telegram Bot
🔹 TikTok
261000
24-10-16 08:44