Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №2784

​​Організатору та членам наркоугруповання з Вінниччини, які виробляли наркотики в промислових масштабах та збували їх на території регіону, повідомлено про підозру
🔸Зловмисників викрили оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Вінницькій області спільно з територіальним управлінням стратегічних розслідувань та слідчими ГУНП у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури влітку цього року.
Поліцейські протягом кількох місяців документували протиправну діяльність злочинного угрупування. За цей час поліцейські встановили, що організував наркобізнес 34–річний вінничанин. Він залучивши до злочинної діяльності ще чотирьох мешканців області. Зловмисники, під виглядом станції технічного обслуговування, облаштували нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Збували психотропи як гуртовими партіями, так і в роздріб, отримуючи від такої діяльності щомісяця майже 400 тисяч гривень прибутку.
🔸Тоді, в результаті в результаті обшуків правоохоронці вилучили амфетамін, ємності з речовинами та складовими для виготовлення психотропів, прекурсори, поверхні з нашаруванням, різноманітне лабораторне обладнання та електронні ваги.
🔸Також правоохоронці встановили, що організатор групи надавав гаражне приміщення для вживання наркотичних засобів своїм постійним клієнтам.
🔸Наразі слідчі слідчого управління обласного главку поліції повідомили про підозру 34–річному організатору групи за ч. 1, 2, 3 ст. 307, ч. 2 ст. 311 , ч. 3 ст. 313 та ч. 2 ст. 317 КК України.
🔸Членам злочинної групи слідчі також повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України
За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
288
22-10-11 14:08