Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №2778

​​Правоохоронці УБН в м. Києві вилучили у чоловіка наркотиків на понад мільйон гривень
🔸У ході реалізації оперативної інформації оперативники управління боротьби з наркозлочинністю УБН в місті Києві спільно з дільничними офіцерами Печерського управління поліці на одній із вулиць столиці затримали чоловіка, який мав при собі заборонені речовини.
🔸Під час поверхневого огляду правоохоронці вилучили у нього два поліетиленові пакетики, всередині яких містились наркотичні речовини - солі «Альфа PVP» та амфетамін.
У подальшому в гаражному приміщенні затриманого працівники поліції провели невідкладний обшук, у результаті якого вилучили: 500 г псилоцибінових грибів, 700 г «Альфа PVP», 500 г амфетаміну, 100 марок «ЛСД», 700 г канабісу та 20 пігулок «МДМА». А також ваги, сліп-пакети, обладнання для фасування, банківські картки та чорнові записи про кількість збутих наркотиків.
🔸Орієнтовна вартість вилучених наркотичних речовин становить приблизно 1 300 000 гривень.
🔸За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури фігуранту оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
🔸Окрім того, під час обшуку у чоловіка вилучили пістолет із явними ознаками переробки та направили на експертизу, після проведення якої буду вирішено питання про відкриття кримінального провадження ст. 263 КК України.
250
22-10-07 14:12