Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №2773

​​Тільки разом – повідомляйте про наркозлочини до Департаменту боротьби з наркозлочинністю та його територіальних підрозділів
🔸Інформацію про осіб, які причетні до незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин, зокрема їх виготовлення зберігання та збуту, кожен громадянин може надіслати на електронну поштову скриньку довіри Департаменту «dovira_dbn@police.gov.ua», або безпосередньо повідомити до територіально управління боротьби з наркозлочинністю в області, зателефонувавши на зазначений у листівці телефонний номер .
Інформаційні листівки з контактами підрозділів боротьби з наркозлочинністю вже розміщено на інформаційних стендах військових адміністрацій, міських рад та територіальних громад, а також у громадському транспорті. Також таку інформацію можна знайти на інформаційних стендах відділів і відділень поліції. Кожна отримана від громадян інформація реєструється та ретельно перевіряється.
🔹Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви володієте будь якою інформацією, яка допоможе викрити осіб, що причетні до незаконного обігу наркотиків і психотропів, повідомляйте її до Департаменту боротьби з наркозлочинністю або до його територіальних підрозділів.
234
22-10-06 15:49