Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №3527

​​📍Поліція Києва
Київські оперативники затримали «кур’єра», який займався збутом наркотиків
▪️Працівники відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва за результатами реалізації оперативної інформації про збут наркотиків через поштові відправлення, задокументували діяльність сумчанина із незаконного придбання та продажу особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин.
▪️Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, правоохоронці затримали уродженця міста Конотоп, 1999 року народження, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України:
«Під час затримання «кур’єра» ми виявили та вилучили у нього 24 картонні коробки з трек-номерами, які підготовлені до відправлення по території України. За результатами огляду вмісту пакунків слідчі вилучили близько 50 грамів канабісу, 40 грамів амфетаміну та 50 грамів солей Альфа-PVP. У подальшому ми провели обшук за місцем його проживання та у ході слідчих дій вилучили ще близько 200 грамів канабісу, 500 грамів амфетаміну та 500 грамів солей Альфа-PVP. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку може становити близько півмільйона гривень».
▪️За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили затриманому про підозру. Фігуранту загрожує до 10- ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.
264
23-07-05 15:30