Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №3518

​​📍Поліція Одеської області
Ховав амфетамін серед продуктового набору: в Одесі поліцейські затримали із партією психотропної речовини 38-річного жителя Кропивницького
🔸Правоохоронці зупинили чоловіка біля логістичної компанії на проспекті Небесної Сотні. Він почав запевняти їх, що отримав посилку з вівсянкою та сіллю, втім охоронці правопорядку виявили в ній ще й пів кілограма психотропу.
🔸Правопорушника викрили співробітники управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області за наявною у них оперативною інформацією. Викликані на місце події слідчі Одеського районного управління поліції № 1 вилучили у чоловіка два пакунки із незаконною речовиною. Належність її до психотропної вони підтвердили за допомогою експрес-тесту.
Крім цього, в ході огляду мобільного телефону громадянина, поліцейські виявили інформацію щодо розповсюдження забороненої речовини.
🔸Наразі вони скерували усе на дослідження.
«За наявності достатніх доказів, які зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом прокурорів Київської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у придбанні та зберіганні з метою збуту психотропної речовини. Цей злочин кваліфікується ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання і клопочуть щодо застосування відносно нього запобіжного заходу. В ході слідства правоохоронці встановлюватимуть походження незаконної речовини», - повідомила заступник начальника слідчого відділу райуправління поліції Алла Кальчева.
292
23-06-29 13:17