Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №3511

​​📍Поліція Хмельницької області
У Хмельницькому правоохоронці затримали групу осіб, які займались збутом наркотиків в особливо великих розмірах
▫️Слідчі слідчого управління за оперативного супроводу управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області, силової підтримки спецпризначенців та за процесуального керівництва прокуратури затримали групу осіб, які займались виготовленням та збутом наркотиків (амфетамін, канабіс) в особливо великих розмірах.
Організував протиправну діяльність 44-річний хмельничанин, який залучив до виготовлення та збуту наркотиків ще ряд поплічників.
Для виготовлення амфетаміну фігуранти спеціально винайняли квартиру. Товар підозрювані передавали покупцям особисто або методом «закладок».
▫️За цінами «чорного ринку» оборудки «магазину» сягали понад пів мільйона гривень щомісяця. Кожного дня зловмисники продавали близько 50 доз наркотиків.
▫️Під час ряду санкціонованих обшуків поліцейські вилучили у зловмисників готовий амфетамін, понад 3 кг канабісу, прекурсори у великій кількості, обладнання для виготовлення наркотиків, електронні ваги, мобільні телефони, гроші, отриманні злочинним шляхом. Вилучені предмети і речовини направили на експертизу.
Наразі фігурантам оголошено підозри за ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Чотирьох із них взяли під варту.
Досудове розслідування триває. Після отримання результатів експертиз буде вирішуватись питання про додаткові кваліфікації злочинної діяльності зловмисників.
308
23-06-27 06:31