Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №2633

​​Оперативники Житомирського УБН запобігли потраплянню наркотиків у виправну установу
🔸Оперативники територіального управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно з працівниками колонії затримали чоловіка, який намагався перекинути на територію виправного закладу пакунок із забороненими речовинами. Нині розпочато досудове розслідування.
🔸Поліцейські отримали оперативну інформацію про можливу спробу протиправних дій та запобігли їм спільно з працівниками колонії та під процесуальним керівництвом Коростенської окружної прокуратури.
Близько 17:30 правоохоронці помітили поблизу паркана виправної установи підозрілого чоловіка, який намагався щось перекинути на заборонену територію. Відтак його затримали.
🔸На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Як з’ясувалось, у 32-річного жителя Новоград-Волинського району при собі був пакунок, усередині якого правоохоронці виявили подрібнену рослинну масу, попередньо – наркотичний засіб «канабіс». Тож слідчі задокументували всі обставини та підготували вилучене для направлення на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.
🔸Нині розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 КК України.
🔸Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
252
22-08-24 12:44