Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №2628

​​На Івано-Франківщині правоохоронці затримали «закладчика» психотропів
🔸Прикарпатець, шляхом «закладок» та продажу через інтернет ресурси, розповсюджував заборонені речовини. Наркозбувача слідчі затримали в процесуальному порядку та повідомили про підозру.
🔸Незаконну діяльність фігуранта задокументували оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області ДБН Нацполіції України спільно з тлумацькими поліцейськими.
У ході реалізації оперативної інформації щодо збуту наркотичних та психотропних речовин оперативники затримали 27-річного мешканця Тлумача. Під час затримання у чоловіка виявлено «закладки» із вмістом психотропної речовини «амфетамін», мобільний телефон, електронні ваги, стрічку та сліп-пакети для формування закладок. Також оперативники виявили схованки, де затриманий встиг розмістити понад 20 «закладок».
🔸Фігуранта затримано в процесуальному порядку. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України. Йдеться про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.
255
22-08-23 15:39