Повідомлення telegram каналу - @dbn_npu

Логотип телеграм спільноти - ⏳ 2021-10-09

Кількість підписників:
3
Фото:
1020 
Відео:
222 
Посилання:
2270 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
You can view and join @dbn_npu right away.

Канал ДЕПАРТАМЕНТ БОРОТЬБИ З НАРКОЗЛОЧИННІСТЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ - @dbn_npu - №3390

​​У Києві поліцейські провели профілактичну бесіду з місцевими школярами
🔸Організували профілактичний захід для дітей-підлітків спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів № 15 Святошинського району м. Києва працівники управління боротьби з наркозлочинністю в м. Києві ДБН НП України спільно з працівниками Кінологічної служби столичного Главку.
🔸Під час захожу поліцейські розповіли слухачам про шкоду яку наносять організму людини наркотики, психотропи та курильні суміші. Щоб озвучену інформацію було легше сприймати, правоохоронці запропонували молоді для перегляду відеоролик про вплив наркотичних засобів на організм людини.
🔸Також поліцейські розповіли про відповідальність, яка настає для особи у разі доведення її причетності до незаконного обігу заборонених речовин, а це як адміністративне стягнення, так і кримінальна відповідальність з максимальним терміном ув’язнення до 12 років із конфіскацією майна.
🔸Крім того, поліцейські зауважили, що останнім часом наркоторговці все частіше використовують безконтактний збут заборонених речовин, пропонуючи їх до продажу через Інтернет, а розповсюджують їх через закладки. Тому правоохоронці застерегли дітей не переходити на сумнівні посилання в Інтернеті та не приставити на пропозиції невідомих осіб з обіцянкою легкого заробітку. Поліцейські наголосили, що особи, які виконують функцію «закладчиків» заборонених речовин притягуються до кримінальної відповідальності за збут наркотиків чи психотропів, а це стаття 307 Кримінального кодексу України.
🔸Діти брали активну участь в обговоренні, задавали багато запитань на які отримували змістовні відповіді. А службові собаки показали вміння виконувати команди кінолога на відстані за умовними сигналами, шукати заборонені речовини, сховані у потаємних місцях та затримувати порушників
🔸Такі заходи поліцейські будуть проводити й надалі.
230
23-04-11 15:45