Повідомлення telegram каналу - @burnley1882

Логотип телеграм спільноти - Бернлі | Burnley 2024-07-14

Бернлі | Burnley

Кількість підписників:
275
Фото:
3690 
Відео:
426 
Посилання:
2570 
Категорія:
Спорт
Опис:
Усі новини про ФК «Бернлі»⚽🟣🔵 Україномовний канал для фанів найкращого клубу🤝 Зв'язок з адміном: @force2207

Канал Бернлі | Burnley - @burnley1882 - №4021

СУПЕРНИКИ: «Ковентрі Сіті» 💙
Тренер: Марк Робінс 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Капітан: Невідомо
Виробник форми: Hummel ⚽️
Головний спонсор: Monzo 🏧
🥊 Команда, яка пережила злети й падіння, але завжди бореться за своє місце під сонцем.
🛡 Як і наш «Бернлі», «Ковентрі» завжди готовий до битви. Минулого сезону вони посіли 9-е місце в Чемпіоншипі. Та навіть дійшли до півфіналу Кубку Англії, де їх зупинили «МЮ».
📉 Букмекери прогнозують «Ковентрі» місце в верхній частині таблиці, навіть зону плей-офф. Наставник в команді з 2017 року, а тому у нього було вдосталь часу побудувати ту гру, яку він бачить для команди. До речі, улюблена схема Марка Робінса - це 3-4-2-1.
⚽️ «Ковентрі» відомий своєю атакувальною грою та непохитною обороною. Їхній стиль гри, що поєднує швидкі контратаки та впевнену гру в захисті, робить їх небезпечним суперником для будь-якої команди в Чемпіоншипі.
👥 В команді вдосталь чудових гравців, які не покинули клуб заради лави запасних в клубах АПЛ. Зірок, які перетягують ковдру на себе, команда немає, а тому діяти будуть як збалансований колектив. Шкода лише, що капітан Ліам Келлі покинув "небесно-блакитних" та обрав «Ротерхэм Юнайтед».
🏟 Домашній стадіон «Ковентрі», Сент-Ендрюс, завжди створює особливу атмосферу для своїх вболівальників. Вони підтримують команду в будь-яких умовах, роблячи кожен матч справжнім святом футболу.
🤔 Цікаві факти про «Ковентрі»: команда виграла Кубок Англії в 1987 році, і цей тріумф залишається одним з найяскравіших моментів в історії клубу. Також, їхні вболівальники вважаються одними з найвідданіших у всій Англії.
🇬🇧🇬🇧🇮🇹 Другий цікавий факт - Роббі Кін. Цей культовий ірландський нападник починав кар'єру у «Вулвергемптоні», а у 1999 перебрався до «Ковентрі». Пограв буквально сезон, а потім був проданий у міланських «Інтер» за рекордні для команди з Ковентрі 13 мільйонів фунтів. Дорожче клуб ще нікого не продавав.
P.S. Насправді, довгий час продаж Кіна справді був найдорожчим для «Ковентрі». Лише до минулого року.
Тоді, у 2023, клуб продав Віктора Дьокереша за доволі значні 20 мільйонів. І навіть це для когось здавалося передплатою, бо гравець не зміг розкритися в АПЛ на повну. Таке трапляється. Він перейшов до португальського «Спортингу» та став... кращим бомбардиром Португалії, а також одним з кращих у світі. І тепер за нього просять десь так 90-100 мільйонів. Цікавиться, наприклад, «Челсі». А купляв його «Ковентрі» за скромні 1.2 мільйони, щоб за два роки ціна виросла в 20 разів 🤯
Любимо ми такі історії. Можливо буде другий де Брюйне, або Салах, яких не оцінили зі старту, і які стали іконами в Англії 🤤

#суперники
🏴 Бернлі | Burnley
Зображення до поточного посту у каналі "Бернлі | Burnley" - @burnley1882
56
24-07-18 12:04