Повідомлення telegram каналу - @burnley1882

Логотип телеграм спільноти - Бернлі | Burnley 2024-07-14

Бернлі | Burnley

Кількість підписників:
275
Фото:
3690 
Відео:
426 
Посилання:
2570 
Категорія:
Спорт
Опис:
Усі новини про ФК «Бернлі»⚽🟣🔵 Україномовний канал для фанів найкращого клубу🤝 Зв'язок з адміном: @force2207

Канал Бернлі | Burnley - @burnley1882 - №3994

СУПЕРНИКИ: «Лідс Юнайтед» 🇬🇧
Тренер: Деніел Фарке 🇩🇪
Капітан: Ліам Купер 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Виробник форми: Adidas 👟
Головний спонсор: Red Bull 🧃
🗓 Один з найнебезпечніших суперників у новому сезоні, безперечно. «Лідс» зупинився за крок до виходу в АПЛ. Якщо хтось не знайомий зі структурою англійських ліг, починаючи з Чемпіоншипу й нижче, то вона наступна:
1️⃣-2️⃣ Команди, що посіли 1 та 2 місце, виходять напряму в АПЛ
3️⃣-6️⃣ Команди, що посіли з 3 по 6 місце, грают між собою невеличкий плей-офф. 3 команда грає з 6, 4 команда грає з 5, а переможці обох пар грають фінал за третю путівку.
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Так вийшло, що «Лідс» поступився «Саутгемптону» у фіналі з мінімальним рахунком, а тому ще на рік затримується в Чемпіоншипі.
🐱 Очікується, що «Лідс» продовжить використовувати високий пресинг та швидкі контратаки, що було характерно для них у попередніх сезонах.
🩼 У команди є кілька травмованих гравців, але майже всі будуть готові до початку нового сезону.
🥊 Нові гравці, партнерство з Red Bull, боротьба за чемпіонство. Будемо вважати «Лідс» нашою найбільшою загрозою на шляху до лідерства. Поєдинки з ними будуть найцікавішими. Вони є традиційно нашим дуже незручним антагоністом, а тому віримо, що в цьому сезоні зможемо долати їх.
💩 ➡️ 🇩🇪 Цікавий факт про їх тренера. Пан Фарке на початку 2022 підписав контракт з «краснодаром», але через початок загарбницької війни проти України, покинув команду, так і не провівши жодного офіційного матча. Далі був невеликий період тренерства в рідній Німеччині, де він очолював «Борусію» (Менхенгладбах).

#суперники
🏴 Бернлі | Burnley
Зображення до поточного посту у каналі "Бернлі | Burnley" - @burnley1882
48
24-07-15 13:03