Повідомлення telegram каналу - @btitexpasportpravo

Логотип телеграм спільноти - 🏘бті техпаспорт право🏗 2023-09-07

🏘бті техпаспорт право🏗

Кількість підписників:
70
Фото:
3820 
Відео:
732 
Посилання:
1130 
Категорії:
Дизайн | Інтер'єр та будівництво | Новини та ЗМІ | Пізнавальне | Право | Технології
Опис:
все про нерухомість #бти #техпаспорт #інвентаризація для співпраці та всіх інших питань: @Shan t.me/+_0M6rwJ7kyE4ZGQy

Канал бті техпаспорт право - @btitexpasportpravo - №2274

"Найдосконаліший подарунок, перебуває у Вінздорському замку, головній резиденції британських монархів" - так королева Марія, дружина короля Георга V, говорила про ляльковий будиночок.
Подарунок був задуманий до закінчення Першої світової - як вираз любові народу та "вітрина англійської майстерності", мистецтв та промисловості Британії. Ідея належала принцесі Марії Луїзі та архітектору Есуну Лютьєнсу. І ставлення до "іграшки" було найсерйозніше.
Лютьєнс спроектував будинок у палладіанському стил.
Автори ідеї розглядали будинки всіх періодів британської історії – від англосаксонських до тюдорівських, від чистої фантазії до ультрасучасних. Зрештою було вирішено, що це має бути будинок, у якому могли б жити король із королевою, якби вони були "не при виконанні службових обов'язків". І це не палац, а таунхаус в едвардіанському стилі із сучасними зручностями.
Для залучення спонсорів архітектор регулярно влаштовував "обіди" у готелі Savoy. Вони мали успіх, а завершений будинок став результатом зусиль 250 ремісників та виробників, 60 художників-декораторів, 700 художників, 600 письменників та 500 дарувальників.
Ляльковий будиночок та всі предмети виконані в масштабі 1:12. Найпримітніше в ньому - деталізація предметів, виконаних як "працюючі" копії справжніх речей. Продовження трохи згодом.
8
23-10-15 11:30