Повідомлення telegram каналу - @borovainfocenter

Логотип телеграм спільноти - Borova.info.center 2021-09-20

Borova.info.center

Кількість підписників:
1439
Фото:
750 
Відео:
120 
Посилання:
714 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Інформаційний канал для борівчан. Ми будемо сповіщати актуальні новини, зміни ситуаціі в Украіні, Київському регіоні та в селі. Перемога за нами! Слава Україні! З будь-яких питань пишіть @vlada_rada

Канал Borova.info.center - @borovainfocenter - №2154

🕯Фастівська громада у скорботі
Захищаючи волю і незалежність Украни на східному напрямку, смертю хоробрих загинув борівчанин Артем Іщенко
Іщенко Артем Геннадійович народився в смт Борова 22 квітня 1985 року. Дитинство провів у рідному селищі, де і закінчив школу. Навчався в Інституті комунального господарства, що у Києві.
Після навчання був призваний на строкову військову службу. Потім працював у столиці, в компанії Київ-ліфт. 2018 року одружився.
Артем був веселим, життєрадісним, готовим завжди прийти на допомогу. А тому мав багато друзів та товаришів. А ще завжди був люблячим сином та надійною опорою матері.
В перші дні широкомасштабного вторгнення відправився до військкомату, що у Фастові. Однак отримав наказ чекати виклику – місця вже не було. Тому став до лав добровольчого формування у Боровій.
13 червня 2023 року Артем став до лав Збройних сил України. Пройшовши навчання за кордоном, був кулеметником розвідувального взводу стрілецького батальйону. Артем був безстрашним – у складі побратимів взводу ходив до ворога в тил, деморалізуючи солдат російської армії.
25 жовтня 2023 року Артем боронив новозахоплені ворожі позиції, усвідомлюючи, яка ціна може бути за це заплачена. Загинув Герой того ж дня від мінно-вибухових травм.
У Артема Іщенка залишилися мама Анжела Юріївна та дружина Юлія Олександрівна.
🙏Розділяємо з родиною біль втрати.
Не пробачимо ворогові жодної загубленої душі.
Вічна пам'ять та вічна слава Герою.
Про дату і час поховання Захисника Артема Іщенка буде повідомлено додатково.
485
23-10-28 18:48