Повідомлення telegram каналу - @bodry_finance_blog

Логотип телеграм спільноти - 🔰 Блог бодрого фінансиста 2022-01-31

🔰 Блог бодрого фінансиста

Кількість підписників:
192
Фото:
358 
Відео:
39 
Посилання:
461 
Категорія:
Блоги
Опис:
Про особисті фінанси та інвестиції, свободу і самореалізацію в епоху цифрових технологій. Аналіз крипто-ринку. Цікаві есе. Про автора: Гештальт-коуч, біткоїнер, експерт в сфері крипто-фінансів із 7-ми річним досвідом Для зв’язку: @bodry_finansist

Канал 🔰 Блог бодрого фінансиста - @bodry_finance_blog - №1275

МУЗИКА, ЯК ТОЧКА ОПОРИ В СКЛАДНІ ЧАСИ
У часи, коли зовнішній світ здається нестабільним, а іноді навіть небезпечним, нам необхідні внутрішні точки опори. Ті, що підтримують нас, допомагають пережити складні періоди й відновити силу. В гештальт-підході ми часто звертаємо увагу на те, що допомагає нам залишатися у балансі та "тут і зараз". Музика – це одна з моїх головних точок опори.
Моє життя без музики? Складно навіть уявити. Вона наповнює мої дні енергією, додає кольорів, які роблять світ яскравішим. І коли все здається важким, коли з'являються думки, що зовнішні фактори наче націлені нас знищити, я звертаюся до музики як до свого внутрішнього ресурсу.
У такі моменти музика не просто супроводжує мене – вона надихає, дарує відчуття сили, яку я можу використати для адаптації та відновлення. Вона допомагає мені залишатися "тут і зараз", навіть коли довкола хаос.
В гештальт-підході ми часто говоримо про важливість пошуку опор всередині себе. Для мене це музика. А для вас? Що є вашими точками опори в складні часи? Можливо, ви також черпаєте енергію з мистецтва, природи чи руху?
Дякую всім, хто створює музику, і тим, хто знаходить у ній натхнення. Ви робите цей світ трохи стійкішим.
😎❤️
https://youtu.be/pA96m95T3NA?si=i_OVzdTjqSGUKPYL

16
24-10-17 06:52