Повідомлення telegram каналу - @bodry_finance_blog

Логотип телеграм спільноти - 🔰 Блог бодрого фінансиста 2022-01-31

🔰 Блог бодрого фінансиста

Кількість підписників:
192
Фото:
355 
Відео:
39 
Посилання:
452 
Категорія:
Блоги
Опис:
Про особисті фінанси та інвестиції, свободу і самореалізацію в епоху цифрових технологій. Аналіз крипто-ринку. Цікаві есе. Про автора: Гештальт-коуч, біткоїнер, експерт в сфері крипто-фінансів із 7-ми річним досвідом Для зв’язку: @bodry_finansist

Канал 🔰 Блог бодрого фінансиста - @bodry_finance_blog - №747

"Успіх — продукт щоденних звичок, а не масштабних змін, що здійснюються один раз у житті.
Виходячи з цього, не дуже важливо, наскільки ви успішні або неуспішні в даний момент. Найважливіше — це те, наскільки звички здатні привести вас на шлях успіху. Ви повинні набагато більшою мірою турбуватися про траєкторію розвитку, а не про досягнуті на даний момент результати. Якщо ви мільйонер, але при цьому ваші щомісячні витрати перевищують доходи, то ви перебуваєте на неправильній траєкторії розвитку. Якщо ваші звички витрачати гроші не зміняться, ви прийдете до поганого результату. І навпаки, якщо ви змінитеся і почнете щомісяця заощаджувати навіть невелику суму, то станете на шлях, який приведе до фінансової свободи, навіть якщо ви рухатиметеся повільніше, ніж хотілося б.
Досягнення являють собою відкладену проекцію звичок. Ваш фінансовий стан — результат звичок щодо грошей. Ваша вага — результат харчових звичок. Ваші знання — результат звичок щодо навчання. Безлад і хаос у будинку — результат звичок щодо прибирання. Ви отримуєте те, що регулярно повторюєте."
Уривок з книги "Атомні звички", Джеймса Кліра

29
22-11-07 08:37