Повідомлення telegram каналу - @bodry_finance_blog

Логотип телеграм спільноти - 🔰 Блог бодрого фінансиста 2022-01-31

🔰 Блог бодрого фінансиста

Кількість підписників:
192
Фото:
355 
Відео:
39 
Посилання:
452 
Категорія:
Блоги
Опис:
Про особисті фінанси та інвестиції, свободу і самореалізацію в епоху цифрових технологій. Аналіз крипто-ринку. Цікаві есе. Про автора: Гештальт-коуч, біткоїнер, експерт в сфері крипто-фінансів із 7-ми річним досвідом Для зв’язку: @bodry_finansist

Канал 🔰 Блог бодрого фінансиста - @bodry_finance_blog - №743

Наступний тиждень перенасичений фундаментальними подіями та новинами
Центральною подією наступного тижня безумовно стане засідання ФРС США, регулятор у середу підніме ставку на 0,75% (скоріш за все) до нових максимумів.
Жорстка монетарна політика Центробанків, головний сценарист криптозими 2022-го року. Однак цього разу реакція фінансових ринків на посилення ставки може бути зворотною.
Глава ФРС Джером Пауелл може послати сигнал інвесторам на традиційній пресконференції, що надалі темпи зростання ставки зменшуватимуться і зовсім припиняться наступного року. Рівно так само вчинила глава ЄЦБ Крістін Лагард у четвер, максимально піднявши ставку з обіцянкою подальшого її зниження на наступних засіданнях.
Влада Гонконгу може виправдати очікування щодо лібералізації обігу цифрових валют. Відзавтра острів стане місцем тижневої презентації фінансових інновацій.
На тижні фінтеху в Гонконзі очікуються офіційні заяви регуляторів щодо розширення застосування криптовалюти в роздрібній торгівлі, виступ глави і засновника FTX Сема Бенкмана-Фріда, нові партнерства і способи впровадження блокчейн-технологій у сферу фінансів.
Паралельно з подіями в Гонконзі, на європейському континенті розпочнеться Web Summit - щорічна технологічна конференція, яка переїхала з Ірландії до Лісабона. Цей захід цікавий виступом засновника Binance Чанпен Чжао та лідера інноваційних інвестицій Кеті Вуд.
Обидва спікери мають ясно натякнути про закінчення криптозими, розкрити плани інвестування у web 3.0 компанії Європи. Країни ЄС і наднаціональні законодавчі органи виконали велику роботу з легалізації цифрових активів і технологій. Євросоюз перестає бути аутсайдером у цій сфері, а Німеччина вийшла на перше місце за діловим кліматом і податком для криптогалузі.
Все буде 💙💪💛
19
22-10-30 18:18