Повідомлення telegram каналу - @bodry_finance_blog

Логотип телеграм спільноти - 🔰 Блог бодрого фінансиста 2022-01-31

🔰 Блог бодрого фінансиста

Кількість підписників:
192
Фото:
355 
Відео:
39 
Посилання:
452 
Категорія:
Блоги
Опис:
Про особисті фінанси та інвестиції, свободу і самореалізацію в епоху цифрових технологій. Аналіз крипто-ринку. Цікаві есе. Про автора: Гештальт-коуч, біткоїнер, експерт в сфері крипто-фінансів із 7-ми річним досвідом Для зв’язку: @bodry_finansist

Канал 🔰 Блог бодрого фінансиста - @bodry_finance_blog - №737

ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ САМЕ БІТКОЇН
Усі м’які гроші, на кшталт долара США, страждають від інфляції й з часом знецінюються. Цього ніколи не буде з твердими грошима, такими як біткоїн, і ось чому.
Як ви ставитеся до того, що уряд щороку забирає 10% ваших заощаджень? Або якщо у вас сорокагодинний робочий тиждень і чотири години вашого часу у вас легально конфісковують?
А якщо помножити чотири години на умовно 52 робочі тижні, на виході маємо вкрадені 208 годин життя на рік. У цей час ми щось створюємо, а винагороду забирає уряд. І так протягом всього нашого життя. Уявляєте?
Причина цього криється в м’яких грошах. Точніше – в грошово-кредитній політиці центрального банку. Простіше – в доларі США, котрий всі ми використовуємо для збереження цінності власних грошей. Та інфляції, яка з року в рік пожирає купівельну спроможність цього ж долара.
І виходить так, що ...
Читати продовження на сайті 👀
Все буде 💙💪💛
45
22-10-21 13:17