Повідомлення telegram каналу - @bodry_finance_blog

Логотип телеграм спільноти - 🔰 Блог бодрого фінансиста 2022-01-31

🔰 Блог бодрого фінансиста

Кількість підписників:
192
Фото:
355 
Відео:
39 
Посилання:
452 
Категорія:
Блоги
Опис:
Про особисті фінанси та інвестиції, свободу і самореалізацію в епоху цифрових технологій. Аналіз крипто-ринку. Цікаві есе. Про автора: Гештальт-коуч, біткоїнер, експерт в сфері крипто-фінансів із 7-ми річним досвідом Для зв’язку: @bodry_finansist

Канал 🔰 Блог бодрого фінансиста - @bodry_finance_blog - №732

Найбільший у світі банк-кастодіан очолив розвиток фінансової інфраструктури для підтримки цифрових активів
НЬЮ-ЙОРК, 11 жовтня 2022 р. /PRNewswire/ - "Бнай Меллон" сьогодні оголосив про запуск своєї платформи зберігання цифрових активів у США. Завдяки тому, що окремі клієнти тепер можуть зберігати та переказувати біткойн та ефір, ця подія зміцнює прагнення "Бнай Меллон" підтримувати попит клієнтів на надійного постачальника послуг з обслуговування як традиційних, так і цифрових активів.
Як найстаріший банк Америки, "Бнай Меллон" має 238-річну спадщину довіри, стійкості та інновацій. У цьому дусі "Бнай Меллон" створив корпоративний підрозділ цифрових активів у 2021 році для розробки рішень для технологій цифрових активів, з планами запустити першу в галузі мульти-активну платформу, яка об'єднує цифрове та традиційне зберігання активів.
"Маючи доступ до понад 20% світових інвестиційних активів, "Бнай Меллон" має можливість переосмислити фінансові ринки за допомогою технології блокчейн та цифрових активів, - сказав Робін Вінс, Головний виконавчий директор та Президент "Бнай Меллон". "Ми раді допомогти рухати фінансову індустрію вперед, коли ми починаємо наступний етап нашого інноваційного шляху".
Нещодавнє опитування, проведене "Бнай Меллон", підкреслює вже значний інституційний попит на стійку, масштабовану фінансову інфраструктуру, побудовану для розміщення як традиційних, так і цифрових активів. Згідно з опитуванням, майже всі інституційні інвестори (91%) зацікавлені в інвестуванні в токенізовані продукти. Крім того, 41% інституційних інвесторів мають криптовалюту в своєму портфелі вже сьогодні, а ще 15% планують тримати цифрові активи в своїх портфелях протягом наступних двох-п'яти років.
#BTC #ETH #institutional
https://www.bnymellon.com/us/en/about-us/newsroom/press-release/bny-mellon-launches-new-digital-asset-custody-platform-130305.html
25
22-10-11 19:59