Повідомлення telegram каналу - @baryshivkarada

Логотип телеграм спільноти - Баришівська громада 2022-02-24

Баришівська громада

Кількість підписників:
3059
Фото:
1160 
Відео:
321 
Посилання:
432 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Новини Баришівської громади

Канал Баришівська ТГ 🇺🇦 Війна - @baryshivkarada - №2028

⚡️Маємо новини із зали Березанського міського суду, в якій сьогодні продовжували дослідження доказів у справі головного Хабарника Київщини Олександра Вареніченка.
На аудіодоказах, які сьогодні були представлені прокурорами з'явилась нова персона.
Незнайомка🫣
❗️Це жінка, на жаль, через якість запису складно визначити ім'я, але точно перша літера "А...", яка мала велику вагу у прийнятті рішень Головним Хабарником.
Манера спілкування Олександра та "А" на записі явно свідчить про дуже близькі стосунки, і навіть не дружні, якщо зрозуміли про що мова😏
❗️А також згадується нерухомість, яка, як запевняє Хабарник "А" обов'язково буде придбана.
Висновки робимо самостійно.
Звичайно, особисте є особистим, але наразі це - матеріали судового слідства, і, до речі, саме адвокати наголошували на прослуховуванні всього аудіоматеріалу.
⚡️Схоже, Вареніченко знову не доплачує своїм адвокатам, які в такий спосіб вирішили його провчити, демонструючи на загал яку ж персону їм доводиться захищати.
⚡️Разом з тим, Головного Хабарника Київщини наступного засідання (9 листопада) чекають сюрпризи, оскільки було озвучено, що у засіданні братиме участь процесуальний керівник групи прокурорів, який особисто представить беззаперечні докази вини Олександра Вареніченка
Чекаємо з нетерпінням!
❗️А ми пам'ятаємо: кожне судове засідання наближає тюремну камеру для Хабарника Вареніченка
923
23-10-12 17:42