Повідомлення telegram каналу - @bankrutstvo

Логотип телеграм спільноти - Борги та Банкрутство 2023-09-24

Борги та Банкрутство

Кількість підписників:
394
Фото:
61 
Відео:
Посилання:
65 
Категорія:
Право
Опис:
Офіційний канал юридичної компанії LiquidatorPro. Тут ви отримаєте всю необхідну інформацію з питань боргів та процедури банкрутства фізичної особи в Україні. Щоб запросити друга відправ йому посилання https://t.me/+3D1MAWiuTekyMzVi

Канал Борги та Банкрутство - @bankrutstvo - №154

Купівля-продаж нерухомості при банкрутстві
Якщо ви маєте намір здійснити операції з нерухомістю у контексті банкрутства фізичної особи, важливо знати, що відповідно до законодавства особа, яка розпочала процедуру банкрутства, не має права відчужувати майно будь-яким способом, крім того, як це передбачено відповідними законами про банкрутство. Зазвичай, таким способом є реалізація майна на відкритому аукціоні.
Цей процес реалізації майна організовується арбітражним керуючим, який має відповідальність за впорядкування фінансових питань в рамках процедури банкрутства. Такий підхід спрямований на забезпечення справедливого та ефективного розподілу майна між кредиторами і захист прав всіх сторін.
Тому, перш ніж розпочинати будь-які дії з придбання або продажу нерухомості, важливо дізнатися про статус боржника та його майна у контексті банкрутства. Крім того, рекомендується звернутися до юридичного консультанта, який спеціалізується на питаннях банкрутства, для отримання правової допомоги та порад щодо можливих ризиків та процедур.
Є питання з цієї теми? Зв'яжіться з нами зараз і отримайте кваліфіковану консультацію. Це безкоштовно.
633
24-05-28 07:19