Повідомлення telegram каналу - @ave_team_ua

Логотип телеграм спільноти - Ave Team Україна 🇺🇦 2024-07-14

Ave Team Україна 🇺🇦

Кількість підписників:
322
Фото:
541 
Відео:
19 
Посилання:
166 
Категорія:
Пізнавальне
Опис:
Привіт! Ми — Ave Team, молода та амбіційна команда, яка на шляху побудови своєї єдиної екосистеми з різноманітних проєктів. Зв'язок: @Ave_Team_Support

Канал Ave Team Україна 🇺🇦 - @ave_team_ua - №904

⌨️ Оновлення наших розкладок до версії v12.07.2024!
👀 Що змінилося:
- Додали символи ’, ' та `.
ℹ️ Ми радимо використовувати ’ (U+2019 Right Single Quotation Mark) як символ апострофа за необхідності, а також для пунктуації на сайтах, що використовують його для форматування тексту. Символ ' (U+0027 Apostrophe) стане у пригоді редакторам Вікіпедії, перекладачам програм та програмістам; ним можна форматувати текст та рядкові змінні. Обидва ці символи розташовані на літері İ в кримськотатарській та Ŭ з комбінаціями клавіш Alt (або Option на macOS) та Alt+Shift (або Option+Shift). Символ ` (U+0060 Grave Accent) використовується для форматування тексту в Telegram та роботи з рядковими змінними у деяких мовах програмування. Він розташований на 9+Alt+Shift (9+Option+Shift) в кримськотатарській розкладці, та ◌́+Alt+Shift (◌́+Option+Shift, де ◌́ — комбінуючий символ акуту) в білоруській.
🔄 Для оновлення вже встановленої клавіатури на Windows запустіть UpdateCRH.exe, на Linux запустіть updateCRH.sh, а на macOS просто повторіть інсталяцію, використовуючи нові файли.
⚠️ При використанні Windows 10 та Windows 11 ви можете отримати попередження від Windows Defender при запуску InstallCRH.exe, UpdateCRH.exe або UninstallCRH.exe! У разі його появи оберіть "Докладніше"->"Запустити". Далі надайте додатку права адміністратора та виконуйте інструкції додатку або мануалу.
💻 Зауважте, що інтерфейс та графічна інформація на сайті проєкту оновляться за кілька діб, однак зараз для завантаження доступна вже нова версія.
⬇️ Скачати, як і завжди, можна за посиланням: https://keyboard.aveteam.org
Зображення до поточного посту у каналі "Ave Team Україна 🇺🇦" - @ave_team_ua
494
24-07-13 12:01