Повідомлення telegram каналу - @amb_islnd

Логотип телеграм спільноти - ДБ — День Бабака 2021-07-09

ДБ — День Бабака

Кількість підписників:
2046
Фото:
1010 
Відео:
416 
Посилання:
778 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
ДБ - розповідаємо про зворотній бік медіа-світу. Зв’язок @ragulivna

Канал ДБ — День Бабака - @amb_islnd - №2666

В обговореннях навколо заявленого УП тиску з боку ОП часто звучить фраза про необхідність підтримки УП попри всі їхні пройоби, бо “разом з водою можна вихлюпнути дитину”, з натяком, мовляв, вбиваємо кістяк чесної незалежної журналістики. Так от я думаю, головне наїбалово в тому, щоб дотепер вважати УП якимось там кістяком. Безумовно там виходять вдалі тексти чи там проєкти типу “Історична правда”, але якраз вони і дозволяють пропихати всяких непотріб під видом “журналістики” там, де її немає.
Я часто буваю в ахуї від того, що пропонує ця мультиплатформа і гадаю, що більша шкода не у відсутності підтримки, а у відсутності адекватної оцінки того, що там іноді несеться.
От я дивлюся півгодини запису роботи ТЦК під Гудвайном і думаю — щоб шо?
Яка мета цього відео крім того, щоб роз’єбати психологічно і без того розйобаних людей і продовжити психоз роздутий (а для нього реально немає підстав) після концерту ОЕ в суботу? Чому подача іде з закладанням того, які ТЦК плазуни перед гудвайнівцями і які вони борці з “простими людьми”? Шо це блядь таке, як не додаткова дискредитація ТЦК? Нам якраз цього зараз так сильно бракує!
І такого лайна в УП між крапельками заховано пачками, тому не вихлюпуйте дитину, вона демонструє, яке гімно вважають у нас журналістикою.

711
24-10-15 12:48