Повідомлення telegram каналу - @ai_and_chatgpt

Логотип телеграм спільноти - Ґ'юстон, у нас AI 2023-02-08

Ґ'юстон, у нас AI

Кількість підписників:
48
Фото:
31 
Відео:
15 
Посилання:
49 
Категорії:
Пізнавальне | Технології
Опис:
Авторський канал (відомого у певних колах автора) про нейронки, AI, ChatGPT та майбутнє. Пишу про те, як користуватися штучним інтелектом у повсякденному житті, розмірковую про сингулярність, шерю техновини та інше, рандомно що захочу.

Канал Ґ'юстон, у нас AI - @ai_and_chatgpt - №86

Нарив на просторах інету круті промтси для чатжпт. Всі подобаються, підказки прям в серденько❤️. Тож ділюсь як є. Цілих 10 шт.
1. Оптимізація процесу прийняття рішень
Приклад запиту:
"Я намагаюся вирішити, чи варто мені [вставити рішення]. Дай мені список плюсів і мінусів, які допоможуть мені вирішити, чому я повинен або не повинен приймати це рішення".
________
2. Навчання у найкращих
Приклад запиту:
"Проаналізуй найкращих виконавців у [вкажіть свою сферу діяльності]. Дай мені список найважливіших уроків, які я можу засвоїти від цих найкращих працівників, щоб підвищити свою продуктивність".
________
3. Персоналізований репетитор
Приклад запиту:
"Я зараз вивчаю [вказати тему]. Постав мені декілька запитань, які перевірять мої знання. Визнач прогалини в моїх відповідях і дай мені кращі відповіді, щоб заповнити ці прогалини".
________
4. ChatGPT-стажера
Приклад запиту:
"Я створюю звіт про [тема]. Проведи дослідження і створи докладний звіт з покроковим керівництвом, яке допоможе читачам зрозуміти, як [вставити результат]".
________
5. Вивчення нових навичок
Приклад запиту:
"Я хочу навчитися [вказати навичку]. Склади 30-денний план, який допоможе такому новачку, як я, вивчити цю навичку з нуля".
________
6. Будь-який контент
Приклад запиту:
"Тема: Як писати переконливо
Аудиторія: Керівники підприємств
Формат: Виступ
Тональність: Навчальна та надихаюча
Мета: Надихнути аудиторію на ефективне написання текстів
Додаткові інструкції: Виступ не повинен перевищувати 15 хвилин"
________
7. Навчання з технікою 80/20
Приклад запиту:
"Я хочу дізнатися про [тема]. Визнач і поділись найважливішими 20% інформації з цієї теми, які допоможуть мені зрозуміти 80%".
________
8. Спрощення складних текстів
Приклад запиту:
"Перепиши текст нижче простими і зрозумілими словами. Достатньо простими і зрозумілими для того, щоб будь-хто, хто не знає цієї теми, зрозумів, що я намагаюся сказати".
[вставити текст].
________
9. Самарі
Приклад запиту:
"Підсумуй наведений нижче текст не більше ніж 500 словами. Склади список найважливіших тез, а також короткі резюме, що пояснюють кожну з них".
[вставити текст].
________
10. Оптимізація роботи
Підказка:
"Я [вказати свою професію]. Створи список найефективніших підказок, які допоможуть людині моєї професії зробити більше і заощадити час".

216
23-05-13 08:55