Повідомлення telegram каналу - @aesaktualno

Логотип телеграм спільноти - АЄС актуально 2021-11-10

АЄС актуально

Кількість підписників:
2214
Фото:
2810 
Відео:
760 
Посилання:
857 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Найактуальніші новини громадської організації «Авто-Євро-Сила», які не увійшли до офіційних сторінок «АЄС» у Facebook, YouTube, Instagram.

Канал АЄС актуально - @aesaktualno - №5794

🇺🇸 Дональд Трамп, літо 2024: « … потрібно дати Україні 🇺🇦 новітні винищувачі F-35 замість застарілих F-16, …»
Слідкуємо за подальшими заявами республіканця Трампа, але очевидно, що в сучасному світі будь-який кандидат обирає говорите те, що від нього хочуть почути. Коли Трампа обирали кандидатом всередині республіканської партії це були одні заяви, зараз коли Трамп кандидат в Президенти США 🇺🇸 на рівні всієї країни він дає інші заяви, коли стане Президентом будуть інші заяви. Таким чином дивитись треба на справи, а справи такі, що Трамп перший передав зброю Україні починаючи з тих самих джавелінів.
Тому просимо підписати петицію про встановлення памʼятника видатному республіканцю президенту Рейгану, який розвалив СРСР, для поліпшення відносин з найвпливовішою американською партією, яку зараз очолює Трамп на виборах. Кошти на памʼятник зібрали звичайні люди, без будь яких бюджетних витрат, лишилась лише формальність, пару тисяч голосів на петиції КМДА, які дадуть змогу вшанувати республіканців, які нашого Тараса Шевченка поставили в центрі Вашингтона і отримати щє більше приватної фінансової підтримки нашим військовим прямо на фронт!!!
https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=13055
Ось петиція 👆
Повне відео виступу Трампа тут 👇
https://youtu.be/qj2LyivFyNs?si=U6QXI0IRhp9XZ2GL
2000
24-07-24 13:19