Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4336
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №683

Сьогодні засновнику Аеророзвідки, Володимиру Кочеткову-Сукачу, міг виповнитися 51 рік. Від початку війни Чубака брав активну участь у Майдані, пікетував "Межигір'я". У травні 2014 року пішов добровольцем на фронт. У батальйоні "Азов" воював близько двох місяців. Став засновником вальфдорфської педагогіки в Україні.
Згодом батько Аеророзвідки зміг об’єднати фахівців і небайдужих громадян у волонтерський проєкт, який продовжує жити і сприяти перемозі України в несправедливій війні на знищення нашої нації.
Володимир був причетний до всіх процесів, що відбувалися в Аеророзвідці з початку АТО. Він привозив на передову безпілотники та сучасні засоби зв'язку.
Чубака загинув трагічно, підірвавшись на розтяжці навесні 2015 року поблизу Красногорівки на Донеччині. Сьогодні ми із щирою вдячністю згадуємо твоє ім’я! З Днем народження!

27000
22-10-09 14:04