Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4329
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1109

126 Бригада – одна з тих, в якій розгорнутий процес ISTAR. Він дозволяє пришвидшувати темп проведення операцій та підвищувати ефективність ураження сил супротивника.
ISTAR – це процес, що широко застосовується у військах НАТО і нині запроваджується в Україні, за сприяння Аеророзвідки. Акронім ISTAR розшифровується, як Intelligence, Surveillance, Target acquisition та Reconnaissance і означає розвідка, спостереження, цілевказання та рекогностування. Місце цього процесу в системі бойового управління – це збір, обробка і розповсюдження інформації. Продукт ISTAR – це поточна оперативна картина, тобто сommon operational picture.
Від початку широкомасштабного вторгнення ми не просто наголошуємо на необхідності провадження ISTAR в процес бойового управління, ми власне займаємо провадженням цього процесу в українській армії, бо розуміємо важливість формування ситуаційної обізнаності на всіх рівнях.
Побудова системних процесів – шлях до нашої перемоги!

609
23-04-13 18:25