Повідомлення telegram каналу - @aerorozvidka

Логотип телеграм спільноти - Аеророзвідка | Aerorozvidka 2021-06-07

Аеророзвідка | Aerorozvidka

Кількість підписників:
4336
Фото:
704 
Відео:
207 
Посилання:
862 
Категорія:
Новини та ЗМІ
Опис:
Aerorozvidka promotes creating and implementing netcentric and robotic military capabilities for the Ukrainian security and defense forces. https://aerorozvidka.ngo/donate/ @AerorozvidkaBot

Канал Аеророзвідка | Aerorozvidka - @aerorozvidka - №1054

Ми часто повторюємо, що маленька радянська армія не може побороти велику радянську армію. Запорука нашої перемоги – перехід на мережецентричні правила ведення війни, що передбачають отримання переваги над ворогом завдяки повній інформаційній обізнаності, де кожен військовий може отримати ту інформацію, яка йому необхідна.
А тому після 24 лютого ми почали впроваджувати мережецентричний підхід, який в тому числі передбачає відкриття ситуаційних центрів, що забезпечують ситуаційну обізнаність для всіх представників сектору безпеки й оборони.
Ситуаційний центр – це технологічний хаб, що об’єднує та координує технічні засоби розвідки та допомагає ефективно проводити об’єднані операції. Туди стікається інформація з різних джерел: стаціонарних камер, датчиків, стрімів безпілотників, розвідників з полів та даних від союзників. В ситуаційних центрах інформація аналізується, обробляється та завантажується в систему ситуаційної обізнаності, до якої мають доступ військові від відділення до штабу.

1100
23-03-03 16:25