Вхід Реєстрація
Реклама
Ваше рекламне місце
Забронюйте цей слот без конкуренції на обраний період.
Купити рекламу →
Логотип телеграм спільноти - Креацентр "Планета Земля" — creacenter.org
Додано 14 лип 2024

Креацентр "Планета Земля" — creacenter.org

@CreacenterPlanetEarth
Кількість підписників: 1 045
Фото: 748
Відео: 443
Посилання: 1,720
Опис:
Науковий креаціонізм: докази створення, Всесвітнього потопу, молодості Землі; спростування еволюції Дарвіна, Великого вибуху та мільйонів років; факти про динозаврів та багато іншого. Статті, книги, відео. Готуємо до відкриття музей. www.creacenter.org
Джерело

Креацентр "Планета Земля" — creacenter.org | Пелікан кучерявий (Pelecanus crispus) – птах з родини пеліканових. Най...

Логотип телеграм спільноти - Креацентр "Планета Земля" — creacenter.org Креацентр "Планета Земля" — creacenter.org @CreacenterPlanetEarth
72 Охват/переглядів 2024-09-11 16:14 Повідомлення №2524
Пелікан кучерявий (Pelecanus crispus) – птах з родини пеліканових. Найбільший представник родини й, можливо, один з найбільших прісноводних птахів у світі. Гніздиться від південно-східної Європи до Росії, Індії та Китаю на болотах й мілководних озерах. Відмінними рисами є кучеряве пір'я на потилиці, сірі ноги й сріблясто-біле оперення. Довжина птаха сягає 183 см, вага – 15 кг, розмах крил – 350 см. Довжина дзьоба – до 45 см. Далматинський пелікан мешкає на озерах, річках, у дельтах й естуаріях. Цей пелікан харчується майже виключно рибою і йому потрібно близько 1200 г риби на день. Раціон можуть доповнювати інші дрібні мешканці боліт, включно з ракоподібними, хробаками, жуками й невеликими водними птахами, зазвичай пташенятами та яйцями. Місцями гніздування зазвичай обирають або острови у великих водоймах (зазвичай лагунах або дельтах річок), або густі зарості водної рослинності. Їхні гнізда являють собою грубі купи рослинності. Далматинський пелікан відкладає кладку з одного-шести яєць, частіше два. Яйця важать до 195 г. Дорослі птахи не мають природних ворогів, страждають лише місця гніздування від наземних хижаків, коли рівень води досить низький. Вид перебуває під загрозою зникнення внаслідок втрати середовища існування через діяльності людини – осушення водно-болотних угідь та освоєння земель.Відео: @seanweekly, (Instagram)#КрасаБожогоТворінняСайт | Про креацентр | Підтримати | Facebook | Instagram | YouTube