Samsung випустила редактор Galaxy Enhance-X для обробки фото одним дотиком

Поки тільки для Galaxy S23, інші моделі на черзі.

У Galaxy Store вийшов новий офіційний додаток Samsun: фоторедактор Galaxy Enhance-X. Він використовує нейромережі для швидкого виправлення недоліків зображення. Одним тапом можна налаштувати оптимальні яскравість, різкість, HDR і кольорокорекцію, або підправити риси обличчя на будь-якому знімку.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Samsung випустила редактор Galaxy Enhance-X для обробки фото одним дотиком

Для цього є кнопка Magic. Вона запускає алгоритм, який аналізує і виправляє проблеми, пов'язані з розмиттям, шумом і недоліком деталей. Також можна редагувати фото більш детально з режимами "Освітлити", "Обличчя", "Виправити розмиття", "Виправити спотворення об'єктива", "Виправити муар", HDR, "Портрет", "Прибрати віддзеркалення", "Прибрати тінь" і "Підвищити різкість".

Скриншоты: Samsung

У розділі "Обличчя" є додаткові налаштування на кшталт гладкості шкіри, кольорокорекції, пластики щелепи та зміни розміру очей. У "Портреті" пропонуються різні варіанти роботи з фоном: посилення або ослаблення розмиття і різні стилі розмиття.

Скриншоты: Samsung

Спочатку застосунок представили ще торік, але для користувачів він став доступним тільки зараз - у версії 1.0.55, яка важить близько 85 МБ. Список сумісних пристроїв поки обмежений Galaxy S23, S23+ і S23 Ultra, але в найближчому майбутньому обіцяють додати підтримку серії Galaxy S22. Інші моделі теж на черзі, але конкретного списку поки немає.

Galaxy Enhance-X в Galaxy Store→

2023-04-24 10:30:42