Apple запатентувала чохол AirPods з екраном. Він дасть змогу перемикати музику без смартфона

Бонусом на такий футляр пропонується виводити вхідні повідомлення, навігатор і пульт управління Apple TV.

Редактори видання Patently Apple помітили черговий цікавий патент, який Apple отримала у США. Це чохол для AirPods Pro із сенсорним дисплеєм. Використовуючи екран і Siri, користувач зможе викликати додатки на кшталт Apple Music і "Карт", а потім керувати ними без допомоги смартфона.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Apple запатентувала чохол AirPods з екраном. Він дасть змогу перемикати музику без смартфона

Патент описує варіанти футляра для навушників з екраном, сенсорною поверхнею, генераторами тактильних вихідних сигналів, датчиками орієнтації пристрою в просторі та аудіосистемою (окремо або в різних поєднаннях). Це дасть змогу доповнити або навіть замінити звичайні способи виведення даних (які в сучасних AirPods обмежені власне навушниками).

Згідно з патентом, користувач зможе взаємодіяти з інтерфейсом за допомогою пальців або Apple Pencil.

Ілюстрації: Patently Apple

Ілюстрації, що супроводжують заявку, показують варіанти застосування технології: від управління відтворенням музики та аудіокниг до перегляду повідомлень і погоди, контролю відео на Apple TV, а також навігації за допомогою "Карт" Apple.

Нагадаємо, що патенти не завжди втілюють у життя: це скоріше спосіб компаній застовпити за собою технологію, якщо одного разу її в тому чи іншому вигляді вирішать використовувати.

2023-04-02 10:30:49