Нові програми та ігри для Android: найкраще за березень

Найцікавіші та найкорисніші новинки Google Play за місяць.

Додатки

TrueShot

Люди просто обожнюють демонструвати знімки екрана свого смартфона в соцмережах. За допомогою скріншотів вони діляться дивними діалогами, кумедними повідомленнями, улюбленими піснями - адже це значно швидше, ніж набирати текст.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Нові програми та ігри для Android: найкраще за березень

TrueShot дасть змогу прикрасити ваші зображення, додавши їм якесь тло або градієнт, який можна налаштувати. Це стане в пригоді, якщо вертикальний знімок погано виглядає серед інших картинок на вашій сторінці.

NoteFor

Ведення щоденника - непоганий спосіб позбутися стресу і звільнити голову від зайвої інформації. NoteFor спроектований якраз для щоденних записів. Програма автоматично проставляє дату і розміщує ваші тексти в зручному календарі, щоб ви в будь-який момент могли почитати, що тривожило вас раніше.

Застосунок дає змогу працювати в автономному режимі, але, якщо ви створите обліковий запис, ваші нотатки автоматично зберігатимуться в хмарі. Крім того, ви можете відкрити доступ до них іншим людям, перетворивши особистий щоденник на блог.

Bing Image Creator

Microsoft оновила свій додаток Bing, додавши туди вкрай багатообіцяюче доповнення - Bing Image Creator. Це інструмент зі штучним інтелектом, який генерує картинки за вашим текстовим описом. Щоправда, навряд чи на смартфоні його вийде застосовувати для роботи. Але ось нагенерувати симпатичних аватарок і мемів цілком можна.

Dreamai

Ще один застосунок зі штучним інтелектом, який вміє створювати красиві арти, перетворюючи ваші слова на картинки. Він підтримує безліч візуальних стилів, а згенерованими творами автоматичного мистецтва можна поділитися з іншими користувачами. Ну або застосовувати їх як меми чи стікери у ваших чатах.

Moodistory

Ця програма допоможе вам відстежувати свій психологічний стан. Писати нічого не потрібно: достатньо вибрати події, які відбулися з вами, і вказати свої почуття за допомогою простих і зрозумілих значків. Потім можна буде подивитися на календар і зрозуміти, коли ви злилися і були нещасними, а коли - усім задоволені, і скоригувати свій спосіб життя.

Vanishing Hour

Додаток-циферблат для власників розумних годинників з Wear OS. Його відрізняють мінімалістичний дизайн, приємний інтерфейс і сумісність з енергоощадним режимом AMOLED-екранів. Налаштувань не так багато, але виглядає годинник дуже стильно.

Crypto Hub: Coin Stats Tracker

Додаток для криптоінвесторів-початківців, що дає змогу відстежувати ціни на ту чи іншу криптовалюту. Крім того, в ньому є глосарій, в якому описуються всі найпопулярніші монети, і калькулятор для порівняння валют.

Ігри

Mighty Doom

Пригодницький шутер із краєвидом згори, в якому ви викошуєте полчища пекельних тварюк за допомогою найрізноманітнішої зброї. Не схоже на старий добрий оригінальний Doom, але все одно захопливо. Особливо веселою гра стає, коли відкривається доступ до зброї масового ураження, якою головний герой, природно, запросто стріляє з рук.

Immortal Rising

Непоганий двомірний екшен, у якому ваш герой прагне стати безсмертним і перемогти древнє зло. Щоб посилити персонажа, ви можете фармити супротивників, керованих ШІ, а також змагатися з іншими користувачами в PvP-режимі. У грі досить захопливий бій і багато анімацій.

Uncharted Waters Origin

Uncharted Waters Origin дасть вам змогу перевтілитися в морського капітана - прямо як у "Піратах Карибського моря". Тільки тут ви не дикий флібустьєр, а цілком хороший хлопець. Ви подорожуєте океанами, торгуєте з іншими державами, перевозите вантажі та відбиваєтеся від злісних корсарів, які періодично намагаються забрати у вас що-небудь цінне.

Карта в грі скопійована зі справжнього світу. У ній є безліч різних портів і мінлива погода, а персонажі - реальні особистості XV-XVII століть.

2023-04-01 10:30:59