У Мережі з'явилися перші зображення iPhone 15 Pro з портом USB-C

Новинка отримає корпус з більш плавними лініями і екран з мінімальними рамками.

Портал 9to5Mac поділився зображеннями CAD-макету iPhone 15 Pro. Такі болванки зазвичай Apple надає азіатським фабрикам для виготовлення чохлів, щоб аксесуари були готові до запуску смартфона.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
У Мережі з

Рендери показують деякі суттєві зміни в дизайні майбутнього флагманського смартфона Apple, випуск якого очікується наприкінці цього року. Найпомітнішою зміною є перехід з порту Lightning на USB-C, що знаменує собою серйозний відхід від пропрієтарного роз'єму Apple, який використовується в iPhone і більшості аксесуарів компанії з 2012 року.

Це рішення може бути пов'язане з тиском з боку Європейського Союзу, який наполягає на єдиному стандарті зарядки для всіх смартфонів і мобільних пристроїв. Щоправда, навіть у цьому разі Apple збирається ввести деякі обмеження - вони стосуються сумісних кабелів.

Ще одна зміна - кривизна країв, як на склі, так і на металевій рамці. Скло злегка зігнуте по краях, створюючи більш плавний перехід до рами. Сама рамка також більш округла, ніж раніше, нагадуючи дизайн 14-дюймових і 16-дюймових MacBook Pro і нового MacBook Air.

Виступ камери на задній панелі став товщим, що вказує на те, що Apple, можливо, оновила систему новими датчиками або оптикою. Компонування модулів залишається таким же, як у iPhone 14 Pro, з трьома об'єктивами і сканером LiDAR.

На бічній панелі телефону можна помітити деякі зміни. Регулятори гучності виглядають як ємнісні кнопки, а не як фізичні, про які ходять чутки. Перемикач вимкнення звуку також виглядає переробленим: він став меншим за розміром і більш округлим за формою.

Також наголошується, що корпус пристрою стане трохи компактнішим, що, найімовірніше, свідчить про зменшення екранної рамки за тієї ж 6,1-дюймової діагоналі. Dynamic Island все ще присутній і має такий самий вигляд, як і в iPhone 14 Pro.

Ці рендери можуть не відображати всі аспекти остаточного дизайну, але вони дають уявлення про те, що очікувати від нового смартфона Apple. Чекаємо більше подробиць найближчим часом.

2023-02-22 14:28:50