Samsung запатентувала розумний годинник із вбудованим проектором

Вони зможуть транслювати відео просто на руку, як у фантастичних фільмах.

Розумний годинник Samsung Galaxy з вбудованим проектором з'явився в патентній документації, пише Wareable. Зображення демонструють пристрій, який може проектувати інформацію з екрана гаджета прямо на руку користувача.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Samsung запатентувала розумний годинник із вбудованим проектором

Судячи з опису патенту, лазерний проєктор складатиметься з лінз і світлодіодних випромінювачів, збудованих у формі дуги в бічній частині пристрою. Він зможе відображати основний екран і проєктувати зображення та відео.

Також буде можливість регулювати діагональ проекції на руці та яскравість картинки. А завдяки вбудованій технології корекції трапецеїдальних спотворень зображення завжди відображатиметься правильно. Простіше кажучи, користувачеві не потрібно тримати зап'ястя в певному положенні.

Це хороша новина для любителів розумних годинників. Пристрої вже кілька років практично не змінюються і вбудований проектор міг би змінити цю тенденцію і стати цікавим експериментом. Однак реєстрація патенту ще не означає, що він дійде до розробників. Найчастіше революційні проєкти не отримують навіть робочого прототипу.

2023-02-22 14:25:44