Кілліан Мерфі все-таки зіграє у фільмі "28 років потому", але несподіваним чином

Сам горор не буде буквальним продовженням попередніх фільмів.

Кілліан Мерфі з'явиться у фільмі про зомбі-апокаліпсис "28 років потому". Про це розповів один із керівників Sony Pictures Том Ротман. Раніше повідомлялося, що актор виступить лише в ролі виконавчого продюсера.

Зображення до статті згенеровано штучним інтелектом
Кілліан Мерфі все-таки зіграє у фільмі "28 років потому", але несподіваним чином

Але повернення зірки оригінальної картини буде незвичайним. Що під цим мається на увазі, поки залишається лише здогадуватися. Ротман не став розвивати тему, але додав, що новий хорор не буде буквальним продовженням "28 днів потому" і "28 тижнів потому".

Подробиці сюжету триквела не розкриваються. Наразі відомо лише, що зніматиме його Денні Бойл - режисер першої частини. Він також відомий за фільмами "На голці", "127 годин" і "Мільйонер із нетрів". Головні ролі виконають Джоді Комер ("Головний герой", "Вбиваючи Єву"), Аарон Тейлор-Джонсон ("Швидше за кулю", "Крейвен-мисливець") і Рейф Файнс ("Гаррі Поттер", "Список Шиндлера").

Реліз "28 років потому" заплановано на 20 червня 2025 року. Sony планує зробити з перезапуску трилогію, і другу частину зніматимуть паралельно з першою. Сценарії для всіх трьох напише автор оригіналу Алекс Гарленд.

2024-05-18 10:30:26